Opdrachtgever: Stylefair Amsterdam
Concept, vormgeving en realisatie: Unicum Communicatie, Uithoorn, Henk-Jan Ven

BEAUMONT | SHOWROOM & STANDPRESENTATIES, daar waar mensen mensen ontmoeten, alles in “one look”.

Vraag:


Niets veranderlijker dan onze mode. Als geen andere branche spelen modehandelaren in op de grillige trends van morgen en de modewensen van vandaag. Er moet elk seizoen weer gescoord worden met nieuwe collecties, nieuwe shows, nieuwe stijlen en merken. Zo ook bij Stylefair in Amsterdam, een familiebedrijf die jarenlang met het modemerk EasyComfort de internationale modehandel inspireert met de meest verfijnde zomer- en wintercollecties. Stylefair toont haar collecties op (internationale) vakbeurzen en in haar eigen Amsterdamse showroom. Hun doelgroep komt dus ‘thuis’ over de vloer, maar ook op de beurs. Maar… zoals gezegd, mode is altijd in beweging. En het merk EasyComfort moest worden omgezet in een nieuw merk: Beaumont Amsterdam. Met een kleine stap straks naar Beaumont Berlin en Beaumont Paris! Maar die omzetting moest wel binnen 4 weken s.v.p. Want “de uitnodigingen voor de show zijn de deur al uit, de modebeurs is aanstaande, de collectie is bijna binnen en de verkoop moet snel starten”.

Oplossing:


Spoedberaad dus bij directie, designers en Unicum. En dan kunnen we dan met elkaar grote slagen maken om het merk Beaumont ‘te laden’.
Zie bovenaan hoe binnen 3 weken de showroom volledig gerestyled is, compleet met nieuwe presentatiedisplays, catwalk-decors en meubilair!
Zie hoe binnen wederom 3 weken de standpresentaties op internationale fashionshows in Amsterdam, Berlijn en Kopenhagen hier perfect op aansluiten.
Beaumont is een gastheer met one look, waar ook in Europa. De internationale doelgroep ontmoet het merk Beaumont eenduidig in stijl en beleving.
Zo’n slagvaardige aanpak verhoogt de merk-herkenning en het vertrouwen in de organisatie erachter, bij elke zakelijke ontmoeting, waar dan ook.