Opdrachtgever: DEKRUIJTER Openbare Verlichting
Concept en ontwerp: LASENZO Communicating Spaces, Utrecht, Paul Wilke

Vraag


Beursdeelname wordt voor het eerst overwogen. “We hebben echter geen groot budget en willen toch zeer professioneel overkomen omdat we in Nederland een technisch specialist zijn op het gebied van Openbare Verlichting.” We worden zelfs door producenten in Europa uitgenodigd voor product verbeteringen…
We willen dat onze modulaire presentatie in één oogopslag onze sterke positie duidelijk, krachtig en onderscheidend communiceert naar een doelgroep van (technische eind-) beslissers die tot zeer gedegen beslissingen komen, op basis van specialistenadvies.

Oplossing


Op de zeer geringe stand oppervlakte dienen veel verschillende presentaties vormen plaats te vinden; Visual’s, beeldscherm, teksten, White board t.b.v advies uitleg, een productmerk innovatie logo, company logo, etc, etc. Daarom heeft LASENZO de 1e associatieve onbewuste beleving centraal gezet;
Bij een zeer professionele onderneming is niets het „ toeval ’s factor” overgelaten maar is alles optimaal doordacht ! ( Doordacht = inzicht)
Modulaire lichte volumes van variabele dieptes, speciaal ontwikkeld voor de opdrachtgever. Deze zijn voorzien in alle benodigde faciliteiten (inclusief opslag) en vormen tevens met elkaar een sterke eenduidige speelse beleving. Bovendien zijn de frontpanelen flexibel & up-date te brengen. De IQ-Floor verhoogde vloersystem, voorzien van logo en flow LED, is makkelijk zelf te configureren. Door de technische optimalisatie van het ontwerp is de opdrachtgever onafhankelijk van een standbouwer en bespaart deze keer op keer plaatsingskosten uit, zonder concessies te doen aan de communicatieve waarden.

Resultaat


Door het conceptproces wat LASENZO als sparingenpartner heeft ingezet, is het mogelijk geworden de meest effectieve middelen in te zetten om de communicatie doelstellingen te bereiken; De presentatie ademt voor de veeleisende doelgroep rust en vertrouwen uit. Een specialist waar ik graag even contact mee wil leggen ! De opdrachtgever geeft aan meerder high end klanten te hebben verworven, juist door deze zeer doordachte wijze van integrale open presentatie. Dit waren de kansen die con collega’s met pop wandjes/rolbanners e.d hebben laten liggen. Een zinvolle investering in Live Communicatie die loont.