Opdrachtgever: Delta Lloyd
Concept, ontwerp en projectmanagement: SchoonemanDesignHan Schooneman

Delta Lloyd de onderneming:


Delta Lloyd is een deskundige, betrouwbare en toegankelijke financiële dienstverlener. Zij hebben één doel: zekerheid bieden voor hun klanten, nu en in de toekomst. Delta Lloyd is actief met drie sterke merken: Delta Lloyd, OHRA en ABN AMRO Verzekeringen. Delta Lloyd biedt producten en diensten op het gebied van verzekeringen, pensioenen, beleggen en bankieren en richten zich op consumenten, maar ook op kleine en grote ondernemingen, multinationals en pensioenfondsen.

Vraag:


Aan SchoonemanDesign: Communiceer deze doelstellingen op onze stand in een open en welkome omgeving en combineer dat met de introductie van de nieuwe huisstijl naar de bezoekers en genodigden.

Oplossing:


Samen met Proof, het bureau wat de nieuwe huisstijl heeft ontwikkeld, is SchoonemanDesign gekomen tot een ontwerp waarin deze doelstellingen duidelijk naar voren zijn gekomen. Kleurstellingen, logo gebruik, en de boodschap staan daarin centraal met daaraan gekoppeld een actie als vorm van Expotainment.
Een goed gesprek met een lekkere kop koffie op heerlijke banken in een open en vriendelijke sfeer. “U bent Welkom…”

Resultaat:


Een zeer tevreden Delta Lloyd Groep, mede door een grote herkenbaarheid in de beurshal een grote opkomst van relaties, genodigden en bezoekers in een prima omgeving, zeer zeker voor herhaling vatbaar.