Opdrachtgever: NUON
Concept, ontwerp en projectmanagement: WITDESIGN Hans de Wit

Vraag:


Op basis van en in samenwerking met het door ‘Lemon Scented Tea’ ontwikkelde rebranding plan voor NUON heeft WitDesign de 3D vertaling gemaakt voor de deelname aan het Event Sprout Challengerday met als thema ‘presteren’. Bij Nuon staat presteren gelijk aan een goede service bieden aan klanten. Daarmee wil Nuon zich onderscheiden. Om erachter te komen waar klanten behoefte aan hebben, is Nuon de dialoog met hen aangegaan.

Oplossing:


‘De dialoog aangaan’ staat daarom centraal bij de NUON-stand en sessies. Want dit is voor Nuon de manier geweest om beter te presteren. Tijdens sessies wil Nuon vooral inspireren en prikkelen. Met veel interactie, want voor de bezoekers zijn de sessies een luchtig moment tussen inhoudelijke lezingen door.
Een ontvangststand en een sessiezaal zijn geheel in Nuon stijl ingericht om de bezoekers gastvrij te ontvangen. Ballonnen met uitspraken en stellingen op kaartjes prikkelen de gedachten. Houten lounge zitblokken creëren een plezierige ambiance passend bij de doelstellingen van de dag.